Üniversite Mah. Atatürk Üniversitesi Kampüsü no:148
+90 442 231 10 82-83

2021 ” RAMAZAN” paketi yardım kampanyası

A.Ü Kalkındırma Vakfı2021 ” RAMAZAN” paketi yardım kampanyası

2021 ” RAMAZAN” paketi yardım kampanyası

Kurulduğu günden beri Atatürk Üniversitesini Kalkındırma ve üniversite öğrencilerimize burs vermenin yanı sıra Pandemi döneminde de şehrimizin insanına kayıtsız kalmayıp zor durumda olan ailelerimizin daima yanında olmuş ve olacaktır.

Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı olarak olarak Şehrimizin insanının yanında olmak onlara ulaşabilmek gerektiğinde aşında tuz olabilmek bizim için büyük bir şereftir. Erzurum merkezli yardıma ihtiyaç duyan ailelerimize Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı ve okulları olarak Ramazan ayında başlatmış olduğumuz ” RAMAZAN” paketi yardım kampanyasına Atatürk Üniversitesi Vakıf Okuları velileri ve diğer bağışcılarımızın bağışlarıyla toplanan Yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın mutluluğınu yaşıyoruz.

Yardım Kampanyasına destek sağlayan bütün bağışçılarımıza bu duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür ederiz. Bu manada tüm hayırseverlerimizin ilimizde yaptıkları maddi ve manevi katkılarla halkımızın ve vakfımızın takdirlerini ve sevgisini kazanmıştır. Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de Bakara Suresinin 112. ayeti kerimesinde bizlere şöyle buyurur; ‘Her Kim güzel davranış ve iyilikte bulunarak kendisini Allah’a teslim ederse, artık onun Rabbi katında ecri vardır. Onlar için bir korku yoktur ve onlar mahzunda da olmayacaklardır.’ İşte böylesi güzel amelleri işleyen ve işleyenlere vesile olanlara ne mutlu ki Yüce Rabbimiz onlardan daim razı olacaktır.

İlimizde bu tür faaliyetleri her yıl devam ettirmek ve hayır yarışında öncü ve örnek olmayı Rabbimizden niyaz ederiz. Yüce Rabbimiz bütün bağışçılarımızdan razı olsun.

1986 Yılında kurulan Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı, Üniversitemizin öğrencisinden akademisyenlerine kadar her alanda desteklemek ve yeni projeler üretelerek her alanda kolaylık sağlamak içn canla başla calışmış ve halen daha çalışmaktadır.

Vakfımızın tüm faaliyetlerine devam edebilmesi için siz değerli bağışçılarızdan destek beklemektedir.