Burs Başvuru Formu

A.Ü Kalkındırma VakfıBurs Başvuru Formu

Huawei Telekomünikasyon Burs Başvurusu

Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. tarafından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Atatürk Üniversitesi’nde lisans eğitimine devam eden 10 öğrenciye burs verilecektir. Başvurular sonrasında seçilen 10 öğrencinin her birine verilecek burs miktarı 2023-2024 eğitim-öğretim yılında toplam 15.000 TL ‘dir. Başvuru koşulları aşağıda sunulmuştur:

1. Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans programı 2., 3., veya 4. sınıf öğrencisi olmak,
2. Ağırlıklı not ortalaması (AGNO) en az 2,75 olmak,
3. Eğitim-öğretim yılı başlangıç tarihi (2 Ekim 2023) itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak,
4. Anne ve babasının aylık ortalama net geliri 20.000 TL ve altında bulunmak,
5. Herhangi bir sabıka kaydı olmamak,
6. Üniversite disiplin cezası olmamak.

Bu şartları sağlayan öğrenciler (kanıtlayıcı belgelerini başvurudan sonra yapılacak mülakatta sunabilmek şartıyla) başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak burs başvurusunda bulunabilirler.

Başvuru Tarihleri: 3-18 Ekim

Başvuru Formu İçin Lütfen Tıklayınız.