Üniversite Mah. Atatürk Üniversitesi Kampüsü no:148

Burs Başvuru Formu

A.Ü Kalkındırma VakfıBurs Başvuru Formu

Huawei Telekomünikasyon Burs Başvurusu

Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. tarafından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Atatürk Üniversitesi’nde lisans eğitimine devam eden 10 öğrenciye burs verilecektir. Başvurular sonrasında seçilen 10 öğrencinin her birine verilecek burs miktarı 2023-2024 eğitim-öğretim yılında toplam 15.000 TL ‘dir. Başvuru koşulları aşağıda sunulmuştur:

1. Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans programı 2., 3., veya 4. sınıf öğrencisi olmak,
2. Ağırlıklı not ortalaması (AGNO) en az 2,75 olmak,
3. Eğitim-öğretim yılı başlangıç tarihi (2 Ekim 2023) itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak,
4. Anne ve babasının aylık ortalama net geliri 20.000 TL ve altında bulunmak,
5. Herhangi bir sabıka kaydı olmamak,
6. Üniversite disiplin cezası olmamak.

Bu şartları sağlayan öğrenciler (kanıtlayıcı belgelerini başvurudan sonra yapılacak mülakatta sunabilmek şartıyla) başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak burs başvurusunda bulunabilirler.

Başvuru Tarihleri: 3-18 Ekim

Başvuru Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

1986 Yılında kurulan Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı, Üniversitemizin öğrencisinden akademisyenlerine kadar her alanda desteklemek ve yeni projeler üretelerek her alanda kolaylık sağlamak içn canla başla calışmış ve halen daha çalışmaktadır.

Vakfımızın tüm faaliyetlerine devam edebilmesi için siz değerli bağışçılarızdan destek beklemektedir.