Üniversite Mah. Atatürk Üniversitesi Kampüsü no:148
+90 442 231 10 82-83

Be updated with our blogging system

Bir Bot, Bir Mont

Kasım 10 , 2020 atavakif No Comments

KIŞ GELMEDEN BİZ GİDELİMYardımlaşmak milletimizde var olan yüksek bir hassasiyettir. Yoksullukla mücadele etmek, birlik ve beraberliği sağlamak, ekonomik olarak kalkınabilmek, manevi duygularımızı çoğaltmak, huzur ve

Standard post with image

Kasım 11 , 2014 atavakif No Comments

Maecenas dui mauris, pretium eget cursus ut, gravida elementum eros. Morbi tincidunt accumsan urna, eget blandit lectus aliquet a. Mauris vel nisi ac ligula pretium

Standard post

Ekim 23 , 2014 atavakif No Comments

Aside post

Ekim 21 , 2014 atavakif No Comments

This is an example of the Aside Post Format, which can be used to show less important posts.

Audio post JPlayer

Ekim 21 , 2014 atavakif No Comments
play pause mute unmute Janiva Magness: Whistlin' In The Dark Update Required To play the media you will need to either update your browser to [...]

Audio post Soundcloud

Audio post with Sound Cloud

Audio post Souncloud w/playlist

Example of audio post Sound Cloud with playlist

Sed placerat nibh eleifend, vestibulum elit eu, commodo nisi. Duis pharetra nulla eget placerat tincidunt. In hac habitasse platea dictumst. Donec lacinia, purus sed dapibus pellentesque, elit tortor lobortis lorem, id fringilla augue velit in nisl. Donec pretium, lorem a egestas aliquam, mi ligula aliquet diam, a pulvinar neque turpis vel nunc.

Vesarius hendrerit turpis quiseam cursus. Nonec bibendum vestibulum Kravida adess. Alentesque condimentum orci vel leo laoreet accumsan interdum eros vel sapien tincidunt dignissim eros vel sapien.

Richard Brown

Video post

Ekim 18 , 2014 atavakif No Comments

Massa turpis ornare nec commodo non, auctor vel felis. Etiam pharetra, turpis nec sollicitudin cursus vestibulum varius hendrerit turpis quiseam cursus. Nonec bibendum vestibulum Kravida.

1986 Yılında kurulan Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı, Üniversitemizin öğrencisinden akademisyenlerine kadar her alanda desteklemek ve yeni projeler üretelerek her alanda kolaylık sağlamak içn canla başla calışmış ve halen daha çalışmaktadır.

Vakfımızın tüm faaliyetlerine devam edebilmesi için siz değerli bağışçılarızdan destek beklemektedir.