Üniversite Mah. Atatürk Üniversitesi Kampüsü no:148
+90 442 231 10 82-83

Be updated with our blogging system

A.Ü Kalkındırma VakfıBlog medium thumbs

Sed placerat nibh eleifend, vestibulum elit eu, commodo nisi. Duis pharetra nulla eget placerat tincidunt. In hac habitasse platea dictumst. Donec lacinia, purus sed dapibus pellentesque, elit tortor lobortis lorem, id fringilla augue velit in nisl. Donec pretium, lorem a egestas aliquam, mi ligula aliquet diam, a pulvinar neque turpis vel nunc.

Vesarius hendrerit turpis quiseam cursus. Nonec bibendum vestibulum Kravida adess. Alentesque condimentum orci vel leo laoreet accumsan interdum eros vel sapien tincidunt dignissim eros vel sapien.

Richard Brown

Video post

Massa turpis ornare nec commodo non, auctor vel felis. Etiam pharetra, turpis nec sollicitudin cursus vestibulum varius hendrerit turpis quiseam cursus. Nonec bibendum vestibulum Kravida. Alentesque condimentum orci vel leo laoreet accumsan interdum eros vel sapien tincidunt dignissim consequat.

Blog post with picture slider

1986 Yılında kurulan Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı, Üniversitemizin öğrencisinden akademisyenlerine kadar her alanda desteklemek ve yeni projeler üretelerek her alanda kolaylık sağlamak içn canla başla calışmış ve halen daha çalışmaktadır.

Vakfımızın tüm faaliyetlerine devam edebilmesi için siz değerli bağışçılarızdan destek beklemektedir.